Stenungsundspartiet presenterar sin budget

Onsdagen 2022-11-23 sammanträdde det nya Kommunfullmäktige för första gången. Precis som under hela föregående mandatperiod var alla Stenungsundspartiets ordinarie ledarmöter samt några ersättare på plats. Den representativa demokratin och det förtroendet ni gett oss att representera Stenungsundsbornas intressen är viktigt!

På Fullmäktige presenterades vi vårt förslag till budget för Stenungsund 2023. Trots det ansträngda ekonomiska läget kommande år visade Stenungsundspartiet att även om kommunen behöver göra besparingar, så kan vi även med lite pengar ändå göra viktiga och betydelsefulla prioriteringar för våra kommuninvånare. Den budget och de prioriteringar vi gjort följer det partiprogram som vi gick till val på, och som vi dagligen under valet stått och pratat med våra invånare om.

Vi hoppas att det nya majoritetsstyret och andra partiet tar efter våra goda idéer, precis som vi i Stenungsundspartiet lyssnar in bra förslag från alla andra partiet. En bra idé är bra oavsett vem den kommer ifrån!

För er som är intresserade av att läsa mer om vårt budgetförslag så bifogar vi det i denna post, tillsammans med den presentation vi visade på Kommunfullmäktige.

 

Budget 2023Ladda ner Budget 2023 presentationLadda ner